Påsk igen :]

Idag är dom i slottet på slottsgården och i balsalen fast den är rutten. Men det finns inga fler tror jag. Om du vet flera så KOMENTERA!!!!
/~Emil~\

Påsk :]

Tjena idag är påsk skuttaren i panfu!! Han är i Kamelhagen, den vid sanblahblah. Vi ska leta ägg! Inte så konstigt eller hur? Men han ger oss en ledtråd. När du letar ägget får du sand i tårna. Sen sejer han ses min lill örade vänn! Men till stranden ska man om man vill ha påsk ägg! Men när du är på stranden är det ett gult sken övanför kikaren (som man kan se ner till undervattensskolan med). Om man håller på den så kommer det fyvärkerier. Klicka på det gula. DET VAR ETT DÅLIGT ÄGG! Elle tror iaf det, men på Karibiska stranden finns det två st med. Dom är vid vatten kanten. När du klickat på dom har du ägg-sakt så många som du kan få idag.
P.s Sagan blir inte idag sorry! Jag vet inte när jag har tid, jag är ledsen men det är bara så.
/~Emil~\

Tidensgång kapitel 2 Stenar?

Jag reste mej. Vi sprang ut genom en öppning. Det var nog där ifrån hon hade kommit in. Hon sprang imot en klippa, hon hoppade ut o_O!
- Kom då!
Jag stirrade ner. Hon stog där på marken och såg sur ut.
- Kommer du?
- Och hur har du tänkt att jag ska komma ner dit?
- Det är ju bara att använda dina stenar!
- Stenar?
- .... Hoppa då dina stenar skyddar ju dej!
Jag hoppade ut. Jag landade stenhårt på marken.
- AJ!
- Tyst! Nu kommer pratrullerna komma när som helst!
Hon tog mej i armen och sprang iväg med mej. Hon sprang riktigt fort. Efter en stund var vi framme vid en stuga. Hon gick in med mej.
- Farfar, jag är hemma!
- Och du har någon med dej ser jag.
- Jag hittade honnom i Lord Masks bas. Han är lite konstig.
Farfar undersökte mej.
- Inte konstigt att du trycker han är konstig. Han är inte från våran värld.
- O_O en annan värld!
- Vi måste låta honnom vila. Han är nog omtummlad efter allt.

Kom tillbaks i morgon, då kommer fortsättningen =P. Det var kul att seja. Men nu ska jag vara seriös. I morn kommer fortsättningen, om du vill ha bilder till den kan jag lägga till sen.
P.s en fråga bara. Om du skulle ha ett påskpynt på dej i en skidbacke vad skulle du ha då?
-/~Emil~\-


Puckopets del 4b.

Gör samma som i förra inlägget. Svaret är fem. Sen kommer det cool musik. Prata med Bruno. Nu får du äntligen dom där chipsen! Gå till planet och prata med Eloise. Klicka på alla puckopetsen och gå till ladan och gå in. Prata med Eloise där. Du får en biljätt och sen kommer du få en puckopet! Prata med Eloise igen. Vi måste göra nått mot den onde Bonez. Gå till planet och prata med Eloise. Hon har en bra plan. Vi ska sätta i skruven som Eloise drog ut när hon skulle få Bonez att nödlanda planet. Klicka på planets ¨trasiga¨ motor.
Nu börjar det brumma. Prata med Eloise. Bonez kommer säkert gå ut när han hör det där starka ljudet. Det lyser
en röd knapp brevid dörren. När Bonez kommer ut så tryck på den. Eloise har ställt in aoutopiloten till Himalia, och när man trycker på den röda knappen så fångas Bonez och åker dit >:D. Men vi måste gömma oss. Gå iväg och gå tillbaks. Om du vill se hur Bonez ser ut så gå in och kolla annars prata med Eloise och tryck på knappen. SES BONEZ! Han ser rätt så cool ut kolla. När man tryckt på knappen kommer en rolig bild upp kolla. Nu är äventyret slut. Planet är borta. Undra hur det ser ut i ladan? Tråkigt!
/~Emil~\

Tidensgång kapitel 1 En ovanlig dag.

Det var en gång en ung man vid namn Emil som var austrunant. Han har varit med om ett otroligt äventyr! Och det började så här.

En dag när Emil var ute i rymden med sin apa Kokonut och utforskade efter oupptäckta planeter i galaxen.
Dom hittade en konstig planet. Dom körde mot den och då hörde dom en läskigt ljud.
 Ju närmare planeten dom kom blev ljudet starkare! Båda blev rädda. Emil kikade försiktigt ut genom fönstret. Det var ett svarthål! Emil försökte veja undan, men det var försent. Dom hade sugits in i hålet! Allt var vitt. Det stog fem dörrar runt honnom. Han öppnade en dörr. Han vaknade upp. Han låg i en grotta och en tjej stirrade i hans ögon.
- Vakna tröghög!
Hon såg ganska sur ut.
- Aj!
Hon slog till Emil.
- Nu så! Jag har försökt vecka dej i fem menuter. Här kan du inte ligga det är en farlig plats, patrullerna är över allt!
- Var är jag?
- I Lord Masks område. Vi måste här ifrån fort!

Jag reste mej upp. Vi sprang ut genom en öppning. Det var nog där ifrån hon hade kommit in.

På måndag kommer fortsättningen.
Hur är sagan en så länge? KOMENTERA!~
/~Emil~\

Puckopets del 4.

Tja! ^

Gå till Bruno. Prata med han. Det har varit en tjuv där! På ett bord står det än serveringsbubbla. Klicka på den. Sen vet jag inte mer. Fick fel svar. Så ta inte 3! Då är det nog 5. Men ses imorn!

Nu blir det saga!

/~Emil~\


Puckopets del 3.

Tjena alla godingar! Varför sa jag så? Men nu ska jag guida.

Gå till Brookworm och prata med han. Han ger dej plantan och denhar växt tills sej bra! Och vad ni en gör smaka inte på den! Ta den till Bruno. Han sejer en jobbig sak. Chipsen måste stå i ungen över natten! #@{€£{[!! Gud vad dåligt!OCH JAG HAR EN BRA SAK! IMORN KOMMER SAGAN UT!!

Ses då!!!

/~Emil~\

Del nr2 på puckopets äventyret

Sorry! Jag skrev inget igår för jag svarade fel, men nu kommer det!
 
Gå till Karamia och prata. Gå till planet och tryck på Eloise. Prata på. Gå till skönhetssalongen och prata med Lilly. Gå till planet och klipp av repen. Sen ska du låsa upp låsen. Kolla.
Lås nr 1.

Lås nr 2.
Sen vill dom inte gå ur. Prata med Eloise. Vi behöver chilli chips! Vem brukar laga mat i panfu? Ch..... Chef Bruno.
Han är i resturangen. Prata på. Han behöver en stark chilliplanta. Dom brukar växa på vulkaner. Till vulkanen!
Hehe starkt = mums!
Gå till Bruno igen. Plantan var för ung. Om man bara kan göra den älldre.... Prof. Brookworm har en ju!
Gå till bäbis maskinen och stoppa in den. Föresten kolla i prylmaskinen. Man får en sak som jag har som matteläxa. En termometer. Men när man snackar med gubben så sejer han att maskinen kan vara knasig så man måste.... ni vet nog.
/~Emil~\


Nytt äventyr!

Tjoo! Idag har det kommit ett nytt äventyr! Det heter Rädda puckopetsen. Jag förstår varför dom är rädda, dom är ju fånga hos Dr Bonez. Men här är en guide!
Gå till flygplanet på kartan.

Sen gå in i planet. Där inne finns en tjej. Hon blåser bubblor så det står Karamia. Gå till Karamia.

Prata med Karamia och sen gå till baks. Prata med Karamia inne i planet. Tjejen visar sej vara Eloise. Hon har fått en tuggummidricka så hon inte kan prata. Karamia vet ett botemedel så klart. Nu ska man samla indgredienser. Först ut paddsläm. I Panfubloggen var det ju ett inlägg om en groda så var är den? I läskigaskogen! För att få slämmet håll ner vänster musknappp på grodan ( den heter Emil Grodan ).
 
Gå till Karamia med slämmet. Gå till vanliga stranden och plocka en indgrediens. Nån blomm sak typ.

Gå tillbaks till Karamia. Hämta en sak på karibiska stranden. Sen tillbaks sen är det dags att vänta en dag! Hur lång tid kan det ta och röra ihop lite saker?
Fråge dags: Gillar ni när jag gör guider till er? Komentera!
/~Emil~\

Såp

Nu är bloggen renoverad igen. Jag är riktigt nöjd med den nu. Vad tycker ni?
P.s SNART KOMMER SAGAN UT! Tidensgång.
/~Emil~\

:(

Tjena alla läsare! Nu är mello över... IGEN! Och! Idag träffade jag Ella. Två gånger! En kl 16.00 och en typ tio i 20.00. Jag träffa Max kl 16.00 också för Ella var ju inte änsam. Då har jag träffat båda. Max en gång Ella tre. Men nu till mello. Anna vann :/.. svärord på f. Hon är bra men hennes låt.. den är ju så låångsam och nu kommer folk bomba den på radion O.o .
Inlägges frågor: Vem skulle vinna mello enligt dej ( Länk till bidragen i komentaren)? Och hur många gånger har du träffat max och ella?
/~Emil~\


Tjena!

Tja! Jag tänkte nog renovera bloggen idag. Gillar inte desingen. Ska nog byta musik med. Ska jag? Komentera!
/~Emil~\

Mode på gång!

Titta! Jag hade tråkigt idag på taket och jag ville ha modevisning. Då fixade jag och Torvi det! (kolla hennes blogg http://galnapandan.blogg.se/ ) Tony och storphilip ( <--http://panfuwooby.blogg.se/ ) också med. Storphilip filmade hela händelsen :D
P.s Kolla vad rik jag är :D
Och frågan: Vem var snyggast?
/~Emil~\

Kul i backen!

Tjena morsh! Det var jätte kul i backen. Iaf på slutet för då körde jag och några till snöbollskrig med liftvakten. Konstigt men kul! Nu kommer frågan: Har det hänt dej? Eller har något annat knasigt hänt?
Komentera!
/Emil

Ge mej ett S.....

GISSA VAD JAG HAR IDAG! SPORTLOOOOOOOOOV! Utan Q. Så vad ska man göra då.... BLING I HUVUDET! Vad ska du/ tänker du / har gjort på ditt sportlov?

Inget ljug nu!
/Emil

Så dääär!

Tada mirre!

Jag tycker inte den vart så bra... Men vad tycker ni?
/Emil

Ingen rubrik den här gången

Titta! Jag gillar att göra sånna bilder det är kul. Den var hel vit från början.

o.o

/Emil

Cool header som inte funkar att ha.

Titta vilken cool bild jag fixat till jag vill tacka Sala (Linnea) som gjorde en sån bild så jag viste vilken sida det var (fråga inte om ni inte förstår)

Dont look
Make custom Glitter Graphics


FIN FUL? komentera
/Emil

Party!

Tja! Jag var på en maskerad idag. Superkul. Torvi och storphilip höll maskeraden.

=)
/Tjarå!

:) & :(

Tja! Har ni sett en grej? Jag har renoverat bloggen för jag ville det. Sen så.... min apa Knaspelle har sprungit bort så jag skaffade en varg isället. Hoppas han kommer tillbaks.
Tjarååååå!

RSS 2.0