Skvaller mm

Jag kom på en sak idag. Bandet på melodifestivalen idag som hette noll desciplin är bandet SK8! Eller dom var. Sk8 vann lilla mellodifetivalen 2007. Men det sög att dom inte gick vidare i den riktiga melodifestivalen. Dom var ju bäst typ.

Jag har 3st frågor med..
1. Ska jag ha en saga på min blogg?
2. Vad gillar ni för musik stil?
3. Vad ska jag lägga till bloggen?
KOMENTERA!
/Emil


2st nya...

Det har kommit 2 nya världar nu. Pandasia och pandaria typ
/Emil


Grattis igen

Här är ditt pris Lucky. Jag kunde inte göra ditt ansikte utan att det blev knäppt så du fick ett par brillor

FINT? Komentera
Grattis Lucky
/Emil

R.I.P

Som många vet har en speciel vän lämmnat oss. Han heter storphilip. Han var rik på ett sätt men inte på ett annat sätt. Han blev rik på båda sätten. Sen lämmnade han oss... men han lämmnade en grej efter sej. Nämligen en panda. Den heter newyork. Så hälsa på den pandan.

/Emil

P.s Kan ni lista ut hur han var rik först? Komentera.


Och vinnaren är....

Vinanren till tomtespelet är.......(trumvirrvel)
LUCKYPANDA!!!!!!!!!
Han fick 19000 poäng!!!
Och han vinner ett porträtt av sin panda. Jag ska göra den men jag vet inte när den är klar. Grattis Lucky! Besök hans blogg med http://Mrlucky.blogg.se
/Emil

Tävling nr2 (ASAJOBBIG!) Tomtespelet

Nu har jag årdnat en tävling.
Jag har fixat ett spel under min profilbild. Den som får högst poäng vinner. Jag har ett pris men det är hemlig. Men ni kanske kan lösa det men håll det hemlig!
Et* po*t**tt av di* p**da
Fuska inte! Nyss fick jag 13680 i final score. Antingen komenterar ni vad ni fick för poäng eller så laddar ni upp en bild på er blogg. Man har större chans att vinna då.
Hur knäpper jag kort?
Jo, du trycker på ett ställe där det står ¨prnt scrn sys rq¨ fast det är lite olika vad det står men där det står typ det där. Sen går du in på paint (eller något liknande men paint är lättast) och tar klistra in. OBS! Bilden måste sparas!
Hur får jag en blogg och lägger in bilden?
Jo, om du inte har en blogg så ska du gå in på blogg.se och registera dej. Annars ska du bara logga in ta nytt inläg och klicka på trädet och klicka ladda up bild och sen bläddra sen ladda up sen valla!
Kom ihåg! Du behöver inte skaffa en blogg bara för den här tävlingen för det är slöseri! Och du måste vara medlem på panfu för att delta!
Tävlingen slutar Lördag 21/2
Lycka till

+++++++++++
+Emil Grodaan+
+++++++++++

Bloggen = Bra

Titta! min blogg har blivit bra. Problemet var man skulle leta på ¨redigera kodmallar¨ :D mitt problem är borta så gilla bloggen nu!

ingen rubrik här heller....

Vem vill ha den här bakgrunden?
Gratis bara höger klicka och ta ¨spara bild som¨ och lägg in!

Ingen rubrik

Ska vi ha en tävling?
Skicka komentar om vad vi ska ha för tävling.

RSS 2.0