Upptagen

Hejsan har inte skrivt på några dagar för att jag ahr spelat: LEGO Indiana Jones 2 The adventure contiues.

Saker & co

Tja igen! Nu har jag upptäckt en ny bug. Du måste kunna rida enhörningen och va level 30 tror jag och ha en michael jackson pryl pch ah gp. 1 skriv ¨pop¨i chatrutan 2 nu tar du flyg grejen och innan den kommer så du flyger upp säger du ¨pop¨ 3 nu klickar du på enhörningen. KLART du kan göra på samma sätt fast vid racerbanan. Jag har ett trick också som du kan testa fast inte i panfu. Du behöver:
1Ett ljus.
2 En tändare.
3 En klementin.
(en vuxen men det är onödigt.)
Skala klementinen och spara skalet. Ät upp klementinen om du vill. Tänd ljuset. Sen tar du skalet och klämmer. Vad händer?? Jo saften trycks ut ur skalet och åker mot ljuset och brinner upp. COOLT! TESTA! DÖ EJ!
Jag har bara snackat med hundkatten1999 sen jag skrev senast i bloggen och så har jag varit ute och krävt i en snöhög. Föresten har ni sett att bloggen är lite ny?
P.S bilden drygar.

27/12 Morgonen

Idag gick jag upp och när jag kom ut från dörren skrämde min bror mej. Sen nocka jag honnom med mitt huvud.
Sen gick jag till datan och börja spela panfu. Jag gick på en modevisning men jag råka loggas ut. Sen kasta jag snöbollar på en panda :-D. Sen vet jag inte vad jag gjorde.
Jag skriver mer senn.
/Emilgrodaan57
P.S jag jobbar med bilden.

BBRRR!

Gii iissa vad brrrrrorsan min gjjjorde! Ni ska fåå hörrraa. Mamma sa att vi skulle komma och titta vad mycket snö det var på balkongen och då gick vi och titade. Det var typ 1m snö!! Sen putta brosan ut mej så att jag hamnade mitt i all snö. Brrr. Det var en konstig känsla sen när allt smälte ner + jag hadde bara kallingar ocg T-shirt på mej. :-( kalla hälsningar från Emilgrodaan57
P.S har problem med bilderna =S.
Ses i panfu!

P.S

Jag ska försöka lägga in bilden.

DE GALNA PANDORNA ATTAKERAR!!

IDAG VID 19.30 var det galet i san blahblah. Alla ville vara me i en blogg. Men kul om niläser min blogg.

Hejsan bloggvärlden!

Tjena hejsan alla. Jag är en ny bloggare med panfu namnet Emilgrodaan57. Jag vill tacka bollobollo (besök hennes blogg också ¨panfubollo.blogg.se¨) för idén att blogga. Jag kommer försöka blogga varje dag och försöka lägga in bilder. Tjarå!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0